2018 DE YALVAÇ’A DOĞALGAZ GELİYOR

Isparta ve Burdur illeri Doğalgaz dağıtım lisansına sahip Toros gaz şirketi “Yalvaç Doğalgaz Dağıtım lisansına” da mevcut dağıtım lisansına ilave etmiştir.

 

26 Aralık 2017 Salı günü Isparta da ziyaret ettiğimiz Toros gaz firması Genel Müdürü Oktay KÜP; Şu anda Yalvaç’a gelen ana boruda doğalgazın bulunduğunu, firma olarak ring hatlarının oluşturulduğunu, gerekli planların yapıldığını, 2018 baharında inşaat sezonunun başlaması ile (Nisan ayında) Yalvaç ta şehir içi hat çalışmalarının başlayacağını, 2018 içerisinde de doğalgaz verilerek kullanılmaya başlanacağını belirtti.

Bu vesileyle ilçemize doğalgazın gelmesinde oluşturulan “Doğalgaz Platformu” Kurum ve Kuruluşlarına, STK’lar ile doğalgaz ilk abonelik ücretini yatıranlara teşekkür ederiz.

 

R. Nuri DİRİK

Yönetim Kurulu Başkanı