ISPARTA VALİ YARIDIMCISI FARUK EKİZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ VE YALVAÇ OSB HAKKINDA BİLGİ ALDI

05/03/2017

Isparta Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

3 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Faruk Ekiz ve Tufan Uysal’ı Oda Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Dirik ve Genel Sekreter Mehmet Sesli karşıladı.
 Gerçekleşen görüşmede Yalvaç OSB’nin son durumu hakkında Vali Yardımcısı ve Sanayi İl Müdürüne Oda Yönetim Kurulu Başkanı tarafından bilgiler verildi.

 Oda yönetim kurulu başkanı Nuri Dirik; Yalvaç OSB’de bugüne kadar toplam 283.952 metre kare alanın kamulaştırıldığını, alt yapı avan projelerinin ihaleyle özel bir firmaya yaptırıldığını ve 3 Mayıs 2017 tarihi itibariyle bakanlık onayına gönderildiğini söyledi. Ayrıca organize sanayi bölgesinde 1. Etap olarak belirlenen bölgenin kamulaştırma işlemlerinin tamamlanması için 29.184 metre karelik bir alanın daha kamulaştırma yapılması gerektiğini bunun için de iki parselde tapu intikal işlemi, 3 parselde de mahkeme sürecinin tamamlanmasının beklendiğini ifade etti.